Over ons

Wij zijn de Gietfabriek: briljant in-gieten

Gietfabriek giet alles voor jou in. Dit doen wij met epoxy, een kristalhelder en glanzend kunsthars. We veranderen jouw foto of voorwerp in een glossy kunstobject. Deze high gloss epoxy hecht op bijna alle soorten ondergronden, zoals hout, kunststof, steen, stof en verfdoek. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Een foto, tafelblad of voorwerp ingieten? We gaan graag voor je aan de slag.

De Gietfabriek werkt met uitvoerders die jarenlang ervaring hebben in het gieten van epoxy. Alles wat wij ingieten is maatwerk en wordt met de hand gedaan. Het gieten doen wij vanuit onze gietkamers in onze studio. We maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit epoxy. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer inspiratie bij onze projecten.

Over de Gietfabriek

Wij hebben jarenlange ervaring in gieten. Niet alleen met epoxy. De Gietfabriek komt voort uit Sinck&Ko, leverancier en ontwerper van gietvloeren. Heb je interesse in een gietvloer?
Ga naar www.sinck&Ko.nl

De Gietfabriek is in 2010 opgericht door Karianne Derijcke. In samenwerking met kunstenaars, architecten en haar team werken ze elke dag met passie aan het gieten van foto’s en andere objecten. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over het ingieten van foto’s, tafels of objecten?
Gietfabriek denkt graag met je mee. Bel op 020 8200806 of mail naar info@gietfabriek.nl