OVER ONS

Wij zijn de GIETFABRIEK. Alles wat wij in epoxy gieten is maatwerk.

Specialisten

De GIETFABRIEK is in 2010 opgericht door Karianne Derijcke. Het bedrijf komt voort uit Sinck&Ko, leverancier en ontwerper van gietvloeren. De GIETFABRIEK is inmiddels uitgegroeid tot een van de beste specialisten als het aankomt op gieten in hoogglans epoxy. Maar het begon met een oude foto. Niet zomaar een foto, maar een bijzondere foto van haar oma. Het resultaat was zo prachtig, dat de hele familie overweldigd werd met emoties door het resultaat.

Onze studio

De GIETFABRIEK werkt met uitvoerders die jarenlang ervaring hebben in het gieten van epoxy. Alles wat wij ingieten is maatwerk en wordt met de hand gedaan. Het gieten doen wij vanuit onze gietkamers in onze studio. In samenwerking met kunstenaars, architecten en haar team werken ze elke dag met passie aan het gieten van bijzondere foto’s en objecten. Een uniek bedrijf dat raad weet tastbare herinneringen ter vereeuwigen. We maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit epoxy. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer inspiratie in onze gallery.

De mogelijkheden zijn oneindig

De GIETFABRIEK giet alles voor jou in. We veranderen jouw foto of voorwerp in een glossy kunstobject. Deze high gloss epoxy hecht op bijna alle soorten ondergronden, zoals hout, kunststof, steen, stof en verfdoek. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Het team van Karianne gaat uiterst aandachtig en zorgvuldig te werk met jouw dierbare spullen. Je kunt er zonder enige twijfel vanuit gaan dat deze in goede handen zijn.

Meer weten?

Wil je meer informatie over het ingieten van foto’s, tafels of objecten?
Gietfabriek denkt graag met je mee. Bel op 020 8200806 of mail naar info@gietfabriek.nl